Rijkaart Elektrotechniek B.V. is een maatschappelijk betrokken installateur. Vanuit die filosofie ondersteunen wij activiteiten op maatschappelijk en op sportief gebied. Ook daaruit blijkt het sociale gezicht van Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Maatschappelijk

Medio 1997 wordt Rijkaart Elektrotechniek B.V. door Angela Groothuizen van het AVRO televisie programma “De Uitdaging” gevraagd om een complete elektrotechnische installatie te realiseren voor theater “Het Hof” in de binnenstad van Arnhem. Wij gaan akkoord en nemen de uitdaging aan om binnen 36-uur dit huzarenstuk klaren. Mede door de geweldige teamgeest en de belangeloze inzet van het gehele personeel wordt 36-uur aanéén hard doorgewerkt en binnen de gestelde tijd het werkt opgeleverd.

Begin 2005 krijgen wij het verzoek om mee te denken en mee te helpen in het realiseren van “Het Horsterpark”. Dit park moet een kinderboerderij, een horeca-paviljoen en een dienstwoning bevatten en in september 2006 uitgevoerd worden. Samen met een aantal partijen waaronder gemeente Duiven, Vivare Duiven, adviseurs en diverse aannemers worden de plannen medio 2006 concreet gemaakt. In één weekend in september 2006 wordt er per gebouw een dag-, middag- en nachtploeg geformeerd om zodoende de werkzaamheden te kunnen voltooien. Mede door de geweldige samenwerking met alle disciplines wordt 48-uur aanéén hard doorgewerkt en binnen de gestelde tijd het werkt opgeleverd. Wat verder zo bijzonder is aan “Het Horsterpark”, is dat het park met alle voorzieningen werk biedt aan een groot aantal mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken op de diverse locaties in het park en nemen tevens een deel van het onderhoud voor hun rekening.

Met ingang van 2014 is Rijkaart Elektrotechniek B.V. Subsponsor van het Cardo Theater in Groesbeek. Het Cardo Theater is geen doorsnee theater maar een theater waar mensen met en zonder handicap bij elkaar komen om samen te genieten van een bont en gevarieerd programma. Het Cardo Theater organiseert jaarlijks circa 15 theatervoorstellingen, onder het motto Cardo…een bijzondere belevenis!

Sponsoring

Voor sponsoring zijn diverse mogelijkheden. Rijkaart Elektrotechniek B.V. ondersteund door middel van onder andere advertenties, reclameborden, donateurschap en giften diverse sportverenigingen en sociaal maatschappelijke instellingen. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • ESA Arnhem
  • Rijn IJssel Arnhem
  • Basteom Steenderen
  • WZC De Paasberg Arnhem
  • RC Manege Zutphen Zutphen
  • WZC Drie Gast Huizen Arnhem
  • Handbalvereniging Duiven Duiven
  • De Zonnebloem Bronckhorst

Klanten over ons...

In de eerste plaats wil ik u complimenterend met de kwaliteit van de werkzaamheden en het meedenken over de manier van installeren. Lees verder...

Rijkaart.nl

Onze contactgegevens

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Tel. 026 361 16 21
info@rijkaart.nl

Bezoekadres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Postadres

Postbus 5105
6802 EC Arnhem

Handelregister 09055857

Sectigo secure