Rijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij een aantal samenwerkingsverbanden en ondernemersorganisaties. Wij zien het belang in van samenwerken en het bespreken van vraagstukken die ons allen bezighoud op onder andere maatschappelijke, vakinhoudelijke en economische gebieden.

 

Samenwerkingsverbanden

Lid van ElektroNedRijkaart Elektrotechniek B.V. is Partner van ElektroNed. ElektroNed (opgericht in 1994) is een zeer actief samenwerkingsverband van zo’n 40 technische installatiebedrijven, verspreid over heel Nederland. Dit zijn allenmaal trotse, zelfstandige bedrijven die tegelijkertijd snappen dat je sommige zaken beter samen kunt pakken. Denk bijvoorbeeld aan kennisontwikkeling (ElektroNed Academy), duurzaam installeren en innovatiekracht. Maar ook aan het maken van scherpe inkoopafspraken. Of aan het gebruikmaken van elkaars specialismen, ervaring en capaciteit. ElektroNed is een open netwerkorganisatie en staat voor een vertrouwelijke en fijne sfeer.

Elektro Ned waarden

Lid van ConnectNed

ConnectNed is een landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden. ConnectNed is een volledig zelfstandige organisatie. Het bedrijf is opgezet door en eigendom van een coöperatie van erkende en zelfstandige installatiebedrijven. Deze werken samen onder de naam ElektroNed. Met ConnectNed willen we actief bijdragen aan de energietransitie van bedrijven, organisaties en particulieren. Als het gaat om elektrisch rijden en laden doen we dat met complete, slimme en betaalbare laadoplossingen en -diensten.

 Artikel logos 100x200 0000 ConnectNed pas tag

 

Ondernemersorganisaties

Lid van Techniek NederlandRijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij Techniek Nederland. Techniek Nederland is een ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Op het gebied van de installatiebranche hebben zij circa 5.000 aangesloten installateurs die aan circa 110.000 werknemers werkgelegenheid bieden.

 

Lid van VNO NCWRijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij VNO NCW. VNO NCW is de grootste ondernemersorganisatie van Nederland (circa 115.000 ondernemingen). VNO NCW behartigd de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven zowel op nationaal als internationaal niveau.

 

Lid van EVOFENEDEXRijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij evofenedex. Evofenedex is een ondernemersorganisatie van 15.000 handels- en productiebedrijven, uit meer dan 300 branches. Binnen hun netwerk evofenedex delen deze bedrijven kennis en werken zij samen hindernissen in de goederenstroom weg. Evofenedex behartigd belangen en geeft toegang tot kennis.

Klanten over ons...

In de eerste plaats wil ik u complimenterend met de kwaliteit van de werkzaamheden en het meedenken over de manier van installeren. Lees verder...

Rijkaart.nl

Onze contactgegevens

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Tel. 026 361 16 21
info@rijkaart.nl

Bezoekadres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Postadres

Postbus 5105
6802 EC Arnhem

Handelregister 09055857

Sectigo secure