MVODuurzaamheid is onontbeerlijk om onze planeet en maatschappij voor nu en op langere termijn leefbaar te houden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is de basis om dit doel te realiseren. Voor Rijkaart Elektrotechniek BV is dat de reden om Duurzaam Ondernemen te verankeren in het bedrijfsbeleid voor vandaag en de toekomst.

Rijkaart Elektrotechniek BV doet daarom op een verantwoorde wijze zaken. Dat doen we in samenwerking met onze klanten, collega’s, partners en op basis van onze visie en ons beleid op het gebied van MVO. Hiervoor is een duurzaam economisch gezond bedrijf nodig, dat vasthoudt aan de MVO-visie en deze steeds verder uitbouwt zodat een gezonde bedrijfsvoering wordt gerealiseerd met goede vooruitzichten.

Het werken aan MVO kun je niet alleen doen. Rijkaart Elektrotechniek BV is daarom lid van het platform voor MVO, een platform voor duurzaam ondernemen. Via de branche organisatie Uneto-Vni worden de tips en middelen uitgewisseld om middels best practices van elkaar te leren.

Meer weten over MVO binnen onze organisatie? Lees dan de gehele samenvatting van ons MVO beleidsstuk.

 

In de maanden november 2015 tot en met februari 2016 heeft Rijkaart Elektrotechniek BV alle medewerking verleend aan een praktijkopdracht vanuit de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Bij deze praktijkopdracht, onder de naam “Healthy Business”, voerde een viertal tweedejaars studenten een onderzoek uit, gericht op het in kaart brengen van de gezondheid op de werkplek. De betrokkenheid van Rijkaart Elektrotechniek BV bij het onderwijs gaat dus verder dan de voor ons voor de hand liggende vakgebieden. Lees hier de korte toelichting van de HAN op onze medewerking en het uitgevoerde onderzoek.

Ook voor stichting Hond kan de was doen en voor Pluryn hebben wij een mooie bijdrage kunnen leveren vanuit ons MVO beleid.

Certificaat MVO Hond kan de was doen Certificaat MVO Pluryn

Klanten over ons...

In de eerste plaats wil ik u complimenterend met de kwaliteit van de werkzaamheden en het meedenken over de manier van installeren. Lees verder...

Rijkaart.nl

Onze contactgegevens

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Tel. 026 361 16 21
info@rijkaart.nl

Bezoekadres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Postadres

Postbus 5105
6802 EC Arnhem

Handelregister 09055857

Sectigo secure