Rijkaart Elektrotechniek B.V. heeft in ruim 85 jaar veel ervaring en kennis opgedaan. Onder andere op het gebied van elektrotechniek, brand- en inbraakbeveiliging, data-, bliksem- en overspanningsbeveiliging.
Het is vooral ons veelzijdig specialisme dat onze klanten aanspreekt. Die veelzijdigheid én onze professionele medewerkers zijn de kracht van onze organisatie. Het is niet zo dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, echter weerhouden wij ons er niet van om met serieus geïnteresseerden in gesprek te gaan en/of in portefeuille te houden. Dit heeft al meermaals geleid tot een nieuwe medewerker. Wij zijn immers afhankelijk van de marktwerking die ons soms beweegt om snel te reageren.

Rijkaart Elektrotechniek B.V. kan worden ingeschakeld op elk installatietechnisch gebied en is in staat om voor een project het gehele traject, inclusief ontwerp, turnkey op te leveren.
Voor onze afdeling Projecten willen wij graag in gesprek met:

  • Projectleider elektrotechniek
  • Werkvoorbereider/calculator/tekenaar elektrotechniek
  • Monteur elektrotechniek leidinggevend
  • Monteur elektrotechniek zelfstandig werkend
  • Monteur beveiligingsinstallaties zelfstandig werkend

Voor ons service loket zien wij serieuze mogelijkheden voor vrouwelijke service monteurs, ben je geïnteresseerd en/of heb jij affiniteit met elektrotechniek dan willen wij graag met jou in gesprek!

Voor de aftersales, preventief- en correctief onderhoud en storingen heeft Rijkaart Elektrotechniek B.V. een service loket dat 24/7 bereikbaar is.
Voor onze afdeling Service willen wij graag in gesprek met:

  • Service-/storings monteur elektrotechniek zelfstandig werkend
  • Service monteur elektrotechniek periodiek onderhoud
  • Monteur bliksembeveiliging zelfstandig werkend

Voor onze toekomst zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de elektrotechniek zijn geïnteresseerd. Binnen ons bedrijf hebben wij de mogelijkheid om (aspirant)monteurs te plaatsen. Je zult op alle divisie werkzaamheden gaan vervullen.
Als erkend leerbedrijf heeft Rijkaart Elektrotechniek B.V. al vele leerlingen begeleid in het behalen van een diploma. De BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) mogelijkheden kun je terug vinden bij de diverse ROC’s in de regio.

  • BBL-traject

Rijkaart Elektrotechniek B.V. is een bedrijf waar zo’n 45 collega’s in een prima sfeer, elke dag opnieuw aan het werk zijn om aan onze relaties de best mogelijke kwaliteit te leveren.

Naast goede arbeidsvoorwaarden(CAO conform) bieden wij een prettig werkklimaat in een middelgroot, sterk expanderende onderneming.

Het plegen van acquisitie op basis van bovenstaande informatie wordt niet op prijs gesteld.

Klanten over ons...

In de eerste plaats wil ik u complimenterend met de kwaliteit van de werkzaamheden en het meedenken over de manier van installeren. Lees verder...

Contactgegevens

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Tel. 026 361 16 21
info@rijkaart.nl

Bezoekadres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Postadres

Postbus 5105
6802 EC Arnhem

 

Rijkaart.nl

Onze contactgegevens

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Tel. 026 361 16 21
info@rijkaart.nl

Bezoekadres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Postadres

Postbus 5105
6802 EC Arnhem

Handelregister 09055857

Sectigo secure