Rijkaart Elektrotechniek B.V. is verdeeld in 2 afdelingen en 4 technische divisies met elk hun eigen specialisme. Door het creëren van divisies binnen de afdelingen kunnen we specifieke kennis en kunde maximaal laten ontplooien. Elke divisie is op het gebied van “zijn specialisme” voortdurend in beweging en hierin zal geen verandering komen, want zoals u wellicht wel weet is de techniek zelf ook voortdurend in beweging en wij willen deze op de voet volgen zo niet een stap voor zijn.

Afdeling Projecten

Tussen de divisies is een goede en gezonde samenwerking om projecten met meerdere disciplines gezamenlijk te kunnen realiseren. Voor u als cliënt heeft u één aanspreekpunt voor uw project en Rijkaart Elektrotechniek B.V. heeft door zijn diversiteit onder één dak “korte lijnen”.

Afdeling Service

Wie technische installaties heeft wil erop kunnen vertrouwen. Door onderhoud te plegen wordt de kans op uitval en vervangingsduur positief beïnvloed. Vanuit onze afdeling Service beheren wij integraal technische installaties door middel van preventief onderhoud, conditie metingen, meer jaren onderhoud plan (MJOP). Een en ander vastgelegd middels een Service Level Agreement (SLA). Onze afdeling Service kan direct putten uit de kennis en ervaring van onze divisies. Tevens kunnen wij bij storingen ook altijd direct intern overleggen voor de beste en snelste oplossing. Centraal binnen onze afdeling Service staat ons Service Loket waar vanuit de communicatie plaatsvind met betrekking tot de klant, onze monteurs en de administratieve afhandeling.

Divisie Elektrotechniek (ET)

- Elektrotechnische installaties (project matig)
- Utiliteit - Zorginstellingen/scholen/kantoren/bedrijfsgebouwen

Divisie Inspectie, Service en Onderhoud (ISO)

- Periodieke inspecties van diverse technische E-installaties
- 24-uurs service en storingsdienst
- Preventief- en correctief onderhoud aan diverse E-installaties
- NEN 3140 inspecties
- Korte elektrotechnische werkzaamheden

Divisie Beveiligingen (TBI)

- Toegangscontrole
- Brandmeldinstallaties
- Inbraaksignaleringsinstallaties
- CCTV-installaties.

Divisie Bliksembeveiliging (BAV)

- Bliksembeveiligingsinstallaties
- Aardingsinstallaties
- Vereffeningsinstallaties
- Overspanningsbeveiligingsinstallaties

Klanten over ons...

In de eerste plaats wil ik u complimenterend met de kwaliteit van de werkzaamheden en het meedenken over de manier van installeren. Lees verder...

Rijkaart.nl

Onze contactgegevens

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Tel. 026 361 16 21
info@rijkaart.nl

Bezoekadres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Postadres

Postbus 5105
6802 EC Arnhem

Handelregister 09055857

Sectigo secure